Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Kamgras 17 8245 HR Lelystad

Voerman Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 525.000,- k.k.

Vraagprijs € 525.000 k.k. (dit betreft geen bieden vanaf prijs)

Een tweede kans in de fantastische woonwijk ‘de Warande’ die je niet mag missen! In het nieuwbouwproject ‘Olmenhof aan het water’ mogen wij deze uitgebouwde twee-onder-een kapwoning met een verlengde en verbrede garage/berging en een tuin aan het water aanbieden. Hier koop je een duurzame nieuwbouwwoning zonder lange oplevertermijn, want naar verwachting is deze woning eind mei al klaar. De woning wordt opgeleverd met een groot aantal meerwerkopties en biedt meer dan genoeg ruimte voor een gezin, waar ook ruimte is om vanuit huis te werken.
Wonen aan de ‘Kamgras’ betekent wonen nabij parkgebied het ‘Olmenpark’, buurtwinkelcentrum, gezondheidscentrum, de (basis)school en kinderopvang. Met een paar minuten loop je het beschermd natuurgebied de ‘Oostvaardersplassen’ en het grootschalig bosgebied het ‘Hollandse Hout’ in. Op een warme dag is strand ‘het Oppertje’, gelegen is aan recreatieplas het Bovenwater, een heerlijke plek. Kortom; alle denkbare voorzieningen in de nabije omgeving!

Meerwerk:
De lijst met aangebrachte meerwerkopties is omvangrijk. Zo is de garage verlengd, verbreed en voorzien van een extra brede, elektrisch bedienbare garagedeur. De woonkamer is aan de achterzijde met 2 meter uitgebouwd en op alle verdiepingen is vloerverwarming, die per ruimte te regelen is.

Verder liggen er 4 zonnepanelen op het dak, zijn alle te openen ramen als draai-/kiepraam uitgevoerd en is de toiletruimte met 20 centimeter verbreed. Op de tweede verdieping zorgen een brede dakkapel en groot Velux dakraam voor veel lichtinval, waarbij ook aandacht is besteed aan afwerking aan de binnenzijde. In plaats van een grote, open zolder zijn er twee mooie ruimtes gerealiseerd. De wasruimte op de eerste verdieping is een slimme, praktische keuze. Ook zijn er de volgende ogenschijnlijk kleine opties die het verschil maken: een vorstvrije buitenkraan aan de voor- en achterzijde, voorbereiding voor luxe buitenverlichting, bekabeling voor het plaatsen van camerabewaking en diverse extra stopcontacten/installatiewerk in de hele woning.

Indeling:
Begane grond:
Via de oprit loop je naar de entree van deze fantastische woning. In de hal zijn de meterkast, garderobenis, de dichte trap met bergkast en de ruime toiletruimte. De tussendeur geeft toegang tot de woonkamer met open keuken van maar liefst 11.80 meter diep. Aan de voorzijde is ruimte voor een keuken met eilandopstelling (hoekopstelling ook mogelijk) en een grote eettafel. Het zitgedeelte, gesitueerd aan de achterzijde, heeft openslaande deuren naar de tuin. Links van de woning is de extra brede en verlengde garage (24m2) met een deur naar de tuin en een elektrische sectionaaldeur.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn de overloop, de badkamer, wasruimte/berging, een ruime slaapkamer en de masterbedroom met grote inloopkast. In de badkamer zijn, net als in de keuken en toiletruimte, de aansluitingen reeds gerealiseerd.
De slaapkamer aan de voorzijde (9.4m2) heeft een nis voor een garderobekast. Aan de achterzijde is de masterbedroom met inloopkast, die samen maar liefst 19.7m2 groot zijn.

Tweede verdieping:
Er is een vaste trap naar de tweede verdieping, waar twee grote ruimtes tot je beschikking staan. De ruimte aan de voorzijde (12.7m2) heeft een dakraam en is een perfecte plek voor werk, hobby of opslag. Aan de achterzijde is een mooie slaapkamer van 14m2 met een 2.50 meter brede dakkapel. Deze dakkapel geeft veel extra ruimte en licht in deze kamer.

Exterieur:
De woning staat op een kavel van 314 m2 eigen grond waarbij de achtertuin aan de stadsgracht grenst. Op eigen terrein kun je ruime parkeergelegenheid realiseren. De achtertuin is gesitueerd op het noordwesten waardoor je vanaf het middaguur tot in de avond van de zon kunt genieten.

Bijzonderheden:
– Tuingerichte woonkamer met dubbele deur naar de tuin
– Ruime, uitgebouwde twee- onder- één- kapwoning met een extra ruime, stenen garage/berging.
– Circa 2 meter uitgebouwde woonkamer met open keuken (in totaal 49.2m2).
– De woning wordt exclusief keuken en sanitair geleverd.
– Vloerverwarming op alle verdieping, per ruimte in te stellen.
– Drie ruime slaapkamers en de mogelijkheid voor een werk-/studeerplek op de tweede verdieping.
-Deze woning is aangesloten op stadsverwarming en maakt derhalve géén gebruik van gas. Toekomstige aanpassingen en kosten aan de woning in het kader van het vervangen van een CV- ketel e.d. zijn dan ook niet te verwachten.
– Bouwjaar 2021/2022.
– 314 m2 eigen grond.
– Oplevering eind mei/begin juni 2022.

  • 145 m2
  • 314 m2
  • 3

Kenmerken Kamgras 17

Overdracht

Vraagprijs€ 525.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte314 m2
Woonoppervlakte145 m2
Inhoud633 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2022
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging Kamgras 17

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

76.937

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

32%

20% NL

22%

20% NL

46%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod